Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Türkiye´nin ihtiyacı olan herkesin görev ve sorumluluklarını bildiği nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştiren, eğitim, bilim ve kültürel ögelerin ışığında, sevgi, kardeşlik, hoşgörü, saygı bilinci oluşmuş bir neslin önderi olmuş örnek bir okul olmak istiyoruz

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, yarına umutla bakan, kendi varlığının ve gücünün farkında olan, düşüncelerini savunurken başka düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: EĞİTME DEĞER HER ŞEYE DEĞER

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz güreşte Türkiye birincisi çıkartmıştır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Avrupa Birliği projeleri yürütülmektedir
Diğer Hususlar: EĞİTME DEĞER HER ŞEYE DEĞER EĞİTİMDE YENİ ADIMLAR

Telefon - 0452 741 20 22

Belgegeçer - (452) 741 2022

WEB - https://golkoyataturk.meb.k12.tr

Adres - KUŞLUVAN MAH. MUSTAFA KEMAL PAŞA CAD. NO: 222 GÖLKÖY / ORDU

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ile 62 km uzaklıkta, ilçe merkezinde yer almaktadır. İlçemiz 28 bin nüfusa sahip olup ilçemizde her türlü imkan bulunmaktadır. Konaklama sıkıntısı yoktur. 2 Adet toplu konut sitesi bulunmaktadır.

Adres - KUŞLUVAN MAH. MUSTAFA KEMAL PAŞA CAD. NO: 222 GÖLKÖY / ORDU

Ulaşım Okulumuz ile 62 km uzaklıkta, ilçe merkezinde yer almaktadır. Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizden bazıları Öğretmen Servisi ile Ordu il merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ile 62 km uzaklıkta, ilçe merkezinde yer almaktadır.